Metināšanas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Industriālie riteņi un ritenīši, tērauda, gumijas, rūpnieciskie, mēbeļu, skritulīši, poliuretāna, vidējas un lielas kravnesības. Konsultācijas. Čuguna ar lodīšu gultņiem. Tērauda, pneimatiskā riepa, ass. Motorreduktori, reduktori, Elektromotori, Planetro LL variatori. Poliuretāna ritenīša protektors, mehāniskais čuguna korpuss.

L un V, SIA, Autoserviss Rīgā, Imantā

Turpinām strādāt klātienē!
Skandu 11, Rīga, LV-1067
Servisa pakalpojumi: ✓ Datora diagnostika ✓ Dzinēju remonts ✓ Pārnesumkārbu remonts ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Gāzes iekārtu uzstādīšana ✓ Riteņu ģeometrija ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Metināšanas darbi ✓ Virsbūves krāsošana

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

ADTS, SIA

Saules 67a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Automātika un vadība; ✓ Instalācijas; ✓ Instrumenti; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Transformatori; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Metināšanas instrumenti;

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Garaze, Autoserviss

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Autoserviss Valmierā. Autoservisa pakalpojumi: auto diagnostika un remonts, riepu montāža un balansēšana, elektronikas diagnostika un remonts, motoru remonts un ātrumkārbu remonts, ritošās daļas remonts, ģeneratoru remots un starteru remonts, auto kondicionieru uzpilde un diagnostika, metināšanas darbi, autoelektriķis.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

G.Astras 2b, Rīga LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

FM un D, SIA, auto krāsotava

Ganību 21c, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Auto virsbūves metināšana, krāsošana Kuldīgā.

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!